Recenties

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Dumont
5 maanden geleden

Bijzondere projecten? Bas draait zijn hand er niet voor om!
Een bassin maken van 5000 liter voor kaaimannen in de reptielenopvang te Zwanenburg is wel 1 van de dingen waar hij zelf ook wel even van opkeek, maar ook DAT heeft Bas fantastisch geregeld!!!
Kom gerust eens kijken om te zien wat Bas er van gemaakt heeft !!!

RĂ²bert Otto
2 jaar geleden

Bas heeft verschillende projecten bij ons gedaan. Al deze projecten zijn vakkundig en netjes gemonteerd dan wel afgemonteerd. Een resultaat waar wij blij mee zijn en waar bas trots op mag zijn dat hij dat heeft gedaan!

Bas is heel sociaal, zet de klant voorop, zeer goed bereikbaar, flexibel en allerbelangrijkste een eerlijke en betrouwbare vakman!

Hierdoor hebben wij bas gevraagd voor meerdere projecten.

Marielle van Reeuwijk
2 jaar geleden

Bas heeft bij ons onlangs de complete beneden verdieping verbouwd. Uitbouw, vloer, toilet, keuken,wandjes etc. Wat een waanzinnig resultaat!

Bas is fijn in de omgang, bertrouwbaar, zeer goed bereikbaar, flexibel en denkt graag mee.

De verbouwing beneden is zo goed bevallen dat we hem ook hebben gevraagd voor een complete badkamer renovatie. We kijken ernaar uit!

Everhard
3 jaar geleden

Bas heeft bij ons de hele badkamer gerenoveerd. Prima werk. Zorgvuldig en netjes. In goed overleg en betrouwbaar met afspraken.

Wietske van der Pligt
3 jaar geleden

Bas heeft voor ons een tegelvloer gelegd in de woonkamer en die ligt er schitterend bij. Hij denkt altijd met je mee en overlegt zodat hij precies weet wat je wil. Sindsdien bel ik hem voor elke klus. Op dit moment is hij op zolder bezig om een minibadkamertje te realiseren (1mx1,5m) en ik weet zeker dat ook dat weer een geweldig resultaat gaat opleveren.

denise van Hees
3 jaar geleden

Wij hebben onze droom badkamer door Bas van Bas bouw laten maken. Niks was te gek. Er wordt echt door Bas geluisterd naar je wensen. Problemen? Bas lost het voor je op zodat jij geen stress hebt van je verbouwing. Bas neemt het allemaal uit handen voor je. Contact is altijd laagdrempelig geweest. Ik raad Bas Bouw zeker aan!